Γυαλιά Ηλίου: Το μυστικό πίσω από τη σωστή επιλογή των γυαλιών Ηλίου!

Τα πάντα γύρω από το Acetate

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε κατά την αγορά γυαλιών, ποια είναι η ποιότητα σκελετού που πρέπει να επιλέξουμε και ποια είναι αυτή που θα μας εξυπηρετήσει καλύτερα, καθώς κατακλυζόμαστε από αμέτρητες επιλογές. Θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλά γυαλιά χρησιμοποιούν το υλικό acetate και έτσι γεννάται το εύλογο ερώτημα, ποιες οι διαφορές ανάμεσα στο acetate και στο πλαστικό;

  Στο Me and Joe δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα. Αγαπάμε το περιβάλλον που μας φιλοξενεί,  γι’ αυτό και διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ‘’eco-friendly’’. To acetate είναι φυτικής προέλευσης και παράγεται από βαμβάκι. Από την άλλη το πλαστικό, έχει ως βάση του το πετρέλαιο και δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις σκελετό φτιαγμένο από acetate. Έχεις ακούσει ποτέ για το τρίπτυχο της επιτυχίας; Στυλ, άνεση, αντοχή, είναι λίγα από αυτά που χαρακτηρίζουν τα εν λόγω γυαλιά. Μεγάλο είναι και το fan base που έχουν ανάμεσα στους ανθρώπους με ευαισθησία στο δέρμα, καθώς είναι υποαλλεργικά προϊόντα και δύσκολα θα εμφανίσουν οποιαδήποτε ενόχληση.    

  Νιώθεις ότι δεν μπορείς να φορέσεις για πολλή ώρα τα γυαλιά σου, γιατί είναι βαριά; Αυτό αποτελεί παρελθόν με τα acetate γυαλιά, καθώς φημίζονται για το πόσο ελαφριά και άνετα είναι. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πεις αντίο στους πονοκεφάλους και στα ενοχλητικά σημάδια. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή και ευκαμψία. Αν ψάχνετε να κάνετε μια καλή επένδυση, οι σκελετοι acetate, είναι η απόλυτη επιλογή.

  Οι λάτρεις των γυαλιών, δηλώνουν θαυμαστές του acetate, καθώς προσφέρει άφθονο στυλ, in-fashion σχέδια, μεγάλη γκάμα επιλογών και πολύ χρώμα. Τι άλλο θα ζητούσες από ένα ζευγάρι γυαλιών;