Γυαλιά για υπολογιστή με Προστασία από την μπλε ακτινοβολία

 BLUE LIGHT FILTER

 Είναι γεγονός πλέον, ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας. Πόσες φορές πέφτεις κουρασμένος στο κρεβάτι, ανυπομονώντας να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix  ή πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου ανεπαίσθητα να  κάνει scroll down στο instagram; Οι υπολογιστές και τα κινητά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μας και τα χρησιμοποιούμε, από την δουλεία μέχρι και τις στιγμές της προσωπικής μας χαλάρωσης. Η υπέρμετρη χρήση των ψηφιακών συσκευών, μπορεί να καταστεί επιβλαβής τόσο για τα μάτια μας όσο και στην συγκέντρωση και τον ύπνο. Αυτό συμβαίνει γιατί  η μπλε ακτινοβολία που εκπέμπεται από τις οθόνες, επιβαρύνει τα μάτια και διαταράσσει την γαλήνη του ύπνου μας.

  Με τα  ME AND JOE στο πλευρό σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας έτσι ώστε τόσο οι σκελετοί, όσο και οι φακοί που χρησιμοποιούμε, δεν θα σας απογοητεύσουν. Το blue light filter σε συνδυασμό με τους  στυλάτους και σουπερ άνετους σκελετούς μας, σας λύνουν τα χέρια.  Θα αναρωτιέστε βέβαια, για ποιον λόγο να επιλέξω το φίλτρο για το μπλε φως; Πάμε να το ανακαλύψουμε.

Τι είναι το μπλε φως;

  Το φως αποτελεί ηλεκτρομαγνητικό κύμα και το μπλε φως είναι κομμάτι της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Το μπλε φως υπάρχει παντού, από εξωτερικούς μέχρι και εσωτερικούς χώρους. Στην ύπαιθρο είναι το λεγόμενο φυσικό μπλε φως, το οποίο εκπέμπεται από τον ήλιο και ευθύνεται για το μπλε χρώμα του ουρανού, που προκαλεί θετικά συναισθήματα στους ανθρώπους και ευζωία. Από την άλλη υπάρχει και το τεχνητό μπλε φως, στο οποίο και αναφερόμαστε, που εκπέμπεται από τις LED λάμπες, αμφιβόλου ποιότητας και τις ηλεκτρονικές συσκευές . Βάση μιας μελέτης που έγινε στο Harvard, αποδείχθηκε ότι το μπλε φως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον αμφιβληστροειδή και μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην υγεία των ματιών μας.

  Οι φακοί με τον φίλτρο για το μπλε φως, βοηθούν σε αυτό το πρόβλημα, καθώς το μάτι δεν μπορεί να φιλτράρει από μόνο του την ακτινοβολία που δέχεται. Τα blue block γυαλιά, φιλτράρουν σημαντική ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπεται, χωρίς να προκαλεί θέματα στην ορατότητα της οθόνης.

 

 

Πως θα με βοηθήσουν τα blue light control γυαλιά;

  Η κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή περιστρέφεται ολοένα και περισσότερο γύρω από τις ψηφιακές συσκευές κι έτσι περνάμε αμέτρητες ώρες μπροστά από μία οθόνη χωρίς να το καταλάβουμε. Οι φακοί που μπλοκάρουν το μπλε φως, μπορούν να μειώσουν σε έναν βαθμό τις επιβλαβείς επιπτώσεις και να δράσουν σαν προστατευτικό φίλτρο για τα μάτια μας.

  Ο ύπνος είναι αυτός που μας κρατάει νέους και ξεκούραστους. Έχει διαπιστωθεί όμως, ότι η έκθεση στο μπλε φως μπορεί να μειώσει την παραγωγή μελατονίνης και να κάνει τον ύπνο μας άστατο. Έχεις παρατηρήσει ότι μια βόλτα σε μια ηλιόλουστη μέρα σε κρατάει σε εγρήγορση; Κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμβαίνει και με το τεχνητό φως. Αν λοιπόν σου είναι δύσκολο να κλείσεις την συσκευή σου, μπορείς να χρησιμοποιείς γυαλιά με προστασία από το μπλε φως.

  Σίγουρα θα έχετε νιώσει τα μάτια σας να πονάνε και να μην μπορούν να συγκεντρωθούν στην οθόνη. Με τα προτεινόμενα γυαλιά, θα είναι πιο εύκολο να εστιάσετε στην οθόνη καθώς αυξάνεται το κοντραστ  κι έτσι θα υπάρχει λιγότερη καταπόνηση στα μάτια.

  Το μπλε φως μπορεί να προκαλέσει ημικρανίες και ενοχλητικούς πονοκεφάλους. Με το να μπλοκάρουμε το φως, δημιουργούμε κι ένα νοητό φράγμα που ελαχιστοποιεί  τους πονοκεφάλους. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι είναι βασικό κι εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, με το να μειώσουμε τον χρόνο που περνάμε μπροστά από τις ηλεκτρονικές συσκευές ή όταν είναι επιτακτικό, να κάνουμε συχνά διαλλείματα.

  Τα Me and Joe θα κάνουν την εμπειρία σας πιο όμορφη, με τα εύκαμπτα, ελαφριά , άνετα, σουπερ σλιμ γυαλιά της συλλογής, που θα σας παρέχουν αυτοπεποίθηση, στυλ και προστασία.