2310260022
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής κάρτας

Η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του εκάστοτε πελάτη/χρήστη γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard, American Express και Diners ή χρεωστικής κάρτας Visa Electron και Maestro.

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο χρήστης/πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση διαφορετικού αγοραστή και διαφορετικού κατόχου κάρτας, απαιτείται ειδική επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα η ΚΕΠ εξουσιοδότηση του κατόχου προς τον αγοραστή για χρήση της κάρτας του.

* Σε κάθε περίπτωση αγοράς, η αποστολή της εξουσιοδότησης με fax ή email, θα πρέπει να προηγείται των άλλων διαδικασιών. Η πρωτότυπη εξουσιοδότηση παραδίδεται στο courier μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Ο πελάτης/χρήστης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας του. Και στους δύο τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.