2310260022
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Χειροποίητα στην Ιταλία,
όπου η δεξιοτεχνία της κατασκευής μας ξεκινάει

Το κατάστημα ME & JOE ιδρύθηκε με ένα επαναστατικό πνεύμα για να δημιουργήσει υψηλή ποιότητα οπτικών με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, σε προσιτή τιμή.  Συνεργαζόμαστε με τα πιο προηγμένα εργοστάσια στον τομέα που συνδυάζει την παράδοση του χειροποίητου από το 1987 με καινοτόμες τεχνολογίες.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Για πολλά από τα σχέδια μας αντλούμε έμπνευση από την τέχνη, τη μουσική και τις νέες τάσεις. Η σχέση μας με διαφορετικούς καλλιτέχνες, σε ποικίλους τομείς, είναι η κύρια πηγή της έμπνευσής μας.
Απαιτούμε υψηλά “standards”, εξαιρετικής ποιότητας, για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την ύψιστη αξία σε ποιότητα και στυλ. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με σκοπό να προσφέρει ένα τέλειο προϊόν, λαμβάνοντας υπόψιν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κάθε μοντέλο ME & JOE σχεδιάζεται από την ομάδα μας, συνδυάζοντας τη διάθεση και την έμπνευση, σκιαγραφεί τα αρχικά σχέδια και χαρτογραφεί τις λεπτομέρειες του προϊόντος για τη δημιουργία πρωτότυπων οπτικών ειδών.
Όλα τα στοιχεία σε κάθε μοντέλο έχουν μελετηθεί με την παραμικρή λεπτομέρεια.  Τα σχέδια μας απευθύνονται σε όλα τα άτομα που θέλουν                                                  να διαφοροποιηθούν από την κοινοτοπία.