ΗΟΤ ΜΕ AND JOE TRENDS (MEN EDITION)

ΗΟΤ ΜΕ AND JOE TRENDS (MEN EDITION)

  Οι προετοιμασίες για το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει και τα γυαλιά ηλίου ανήκουν στην κορυφή του checklist, ως το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Κάναμε λόγο για τις γυναικείες τάσεις που κυριαρχούν την φετινή σεζόν και τώρα ήρθε η ώρα να αφοσιωθούμε στις ανδρικές. Τα σχέδια και οι επιλογές είναι αμέτρητες και ποικίλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις περιστάσεις. Ας δούμε λοιπόν τα σχέδια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάδε είδος εμφάνισης.

Ταρταρούγα

    Ο σκελετός με χρώμα ταρταρούγα έχει αποκτήσει μια διαφορετική δυναμική στο ανδρικό κοινό. Ακόμα και οι άνδρες με κλασσικό και συντηρητικό στυλ, μπορούν να υποκύψουν στον πειρασμό αυτού του print, δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στο look τους. Στο Me and Joe φροντίζουμε για όλα τα γούστα, με διάφορες χρωματικές παραλλαγές του ταρταρούγα, που δίνουν μια ευρεία γκάμα επιλογών και προσθέτουν μοντέρνες και εκκεντρικές πινελιές. Ο σκελετός ταρταρούγας συναντάται σε κάθε σχήμα γυαλιού, πράγμα που το κάνει αγαπημένη επιλογή των ανδρών.

 

 

                      

 

Σκελετός με χρώμα

  Αν είσαι fan των χρωμάτων στα αξεσουάρ, τότε αυτή η τάση είναι ιδανική για εσένα. Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ‘’σεζόν των χρωμάτων’’ κι αυτό αρέσει πολύ στους άνδρες που θέλουν να ξεφύγουν από τους σκουρόχρωμους σκελετούς και να ξεχωρίσουν με το μοναδικό τους στυλ. Ιδιαίτερα χρώματα κυριαρχούν στην βιτρίνα του Me & Joe τόσο σε σκελετούς όσο και σε φακούς. Αγαπημένες επιλογές σκελετού αποτελούν το πράσινο, η διχρωμία και το μελί, χρώματα  που προσδίδουν μια καλοκαιρινή αύρα και διάθεση. Οι σκελετοί αυτοί είναι κατάλληλοι για τους άνδρες που επιλέγουν μονόχρωμα outfit , για να ‘’σπάνε’’ την μονοτονία και να δίνουν ενδιαφέρον στο ντύσιμο τους.

 

                      

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

  Η μόδα ανακυκλώνεται και επανέρχεται με ανανεωμένες ιδέες και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Οι άνδρες δείχνουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage  σχέδια, επιλέγοντας στρογγυλά γυαλιά ηλίου, βγαλμένα από την δεκαετία των 60s’. Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου χαρακτηρίζονται από μία χαλαρότητα, προσδίδοντας παράλληλα ένα σοφιστικέ ύφος σε όποιον τα επιλέγει. Ο στρόγγυλος σκελετός αποπνέει αέρα μιας διαφορετικής εποχής και ταυτίζεται με το κίνημα των hippies και τα rock n’ roll στα τέλη της δεκαετίας του 60’.

                  

 

Διαφανής σκελετός

  Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό που θα αναβαθμίσει και θα εκσυγχρονίσει το στυλ σου, τότε ο διαφανής σκελετός είναι η νούμερο ένα επιλογή σου. Τα διαφανή γυαλιά ηλίου, ήρθαν για να μείνουν και να χαρίσουν ένα μοναδικό και φρέσκο αέρα νιότης και χαλαρότητας.  Αν είσαι καλοκαιρινός τύπος, τότε ένα τέτοιο ζευγάρι δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου. Συνδυάζεται υπέροχα και με ανοιχτόχρωμους φακούς για τις ανέμελες, απογευματινές βόλτες σας. Το Me and Joe σας δίνει την επιλογή πολλών συνδυασμών που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

                     

 

Τετράγωνα

  Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι από τις αγαπημένες επιλογές των ανδρών, καθώς νιώθουν αυτοπεποίθηση με μία ‘’ασφαλή’’ και παράλληλα σικάτη επιλογή. Ο γεωμετρικός σκελετός προσδίδει ένα ‘’σοβαρό’’ attitude σε όλο το στυλ και αποπνέει μυστήριο που σαγηνεύει και τραβάει τα βλέμματα. Κατάλληλα για τους άνδρες που θέλουν να κάνουν την fashion δήλωση τους με πιο κλασσικά αξεσουάρ. Ένα είναι σίγουρο, ότι με τα τετράγωνα Me and Joe γυαλιά, θα ξεχωρίσεις στο πλήθος.