2310700318 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ABOUT

Αγαπητοί μου fashionistas,

 

Η αγάπη για τη μόδα και το στιλ είναι αυτή που οδήγησε εμάς στην εταιρία ME&JOE να δημιουργήσουμε μία μάρκα γυαλιών οράσεως και ηλίου που πληρούν κάθε προσδοκία σας για όμορφο design και ποιότητα. Όλα μας τα σχέδια δημιουργούνται στην Ιταλία, ενώ οι σκελετοί και οι φακοί φτιάχνονται μόνο από τα καλύτερα υλικά.

 

Ο λόγος που καταφέρνουμε να διατηρούμε την τιμή σε χαμηλά επίπεδα είναι γιατί στη διαδικασία δεν εμπλέκονται μεσάζοντες. Εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην αγορά, απευθείας. Αυτό είναι το μυστικό μας για να κρατάμε από τη μία την τιμή χαμηλά, από την άλλη την ποιότητα ψηλά!

 

Εμείς στη ME & JOE ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και εμπνεόμαστε από όλα αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε. Στα ταξίδια μας μάς αρέσει να εντοπίζουμε τα fashion icons που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να δίνουμε το όνομά τους στο νέο γυαλί που σχεδιάζουμε!

Για αυτό αν ποτέ κανείς σας σταματήσει στο δρόμο και σας ρωτήσει το όνομά σας, να ξέρετε ότι ίσως είστε η πηγή έμπνευσης για το επόμενό μας σχέδιο!